Notice: add_custom_background is niet meer in gebruik sinds versie3.4! Gebruik in plaats daarvan add_theme_support( 'custom-background', $args ). in E:\HostingSpaces\Dekker9\dekkerfysiotherapie.nl\wwwroot\wp-includes\functions.php on line 2824 Notice: add_custom_image_header is niet meer in gebruik sinds versie3.4! Gebruik in plaats daarvan add_theme_support( 'custom-header', $args ). in E:\HostingSpaces\Dekker9\dekkerfysiotherapie.nl\wwwroot\wp-includes\functions.php on line 2824 Over mij | Dekker Fysiotherapie

Mijn naam is Meerten Dekker. In 2012 heb ik de opleiding tot fysiotherapeut aan de Hogeschool Thim van der Laan te Nieuwegein succesvol afgerond.

De ambitie om voor mijzelf te beginnen is al jaren aanwezig en nadat ik in een particuliere Pluspraktijk in Assen heb waargenomen, ben ik er klaar voor.  Gerard Carras heeft mij de mogelijkheid geboden om in zijn praktijk mijn eigen praktijk op te starten. Deze kans heb ik met beide handen aangegrepen.

Sinds februari 2013 zijn de deuren van Dekker Fysiotherapie te Annen open voor al uw lichamelijke klachten en/of blessures. Ondanks dat Carras en ik twee afzonderlijke praktijknamen voeren hebben wij een nauw samenwerkingsverband. Dit houdt in dat wij wekelijks overleg hebben en brainstormen over de juiste behandelinterventies. Door deze samenwerking streven wij ernaar om onszelf naar een hoger behandelniveau te brengen.

Dekker Fysiotherapie staat voor: klantgericht, doelmatigheid, goed advies en is laagdrempelig. Tijdens de behandeling wordt de klant centraal gezet en actief met hem/haar meegedacht.

Mijn interesse: wervelkolom gerelateerde klachten en schouderproblematiek. Daarnaast heb ik veel ervaring opgedaan met het behandelen van spanningshoofdpijn, knie- en enkelproblematiek. Ook kunt u terecht voor taping. Zowel voor immobilisatie (voor velen bekend bij enkeltrauma) als voor mobilisatie (gekleurde tape die elastisch is).

Ik ben aangesloten bij het KNGF, Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie, en volg de hieraan verbonden bepalingen zoals verplichte na- en  bijscholing. Daarnaast geef ik kwaliteitsgarantie door registratie in het centraal kwaliteitsregister (CKR).